Konkurs plastyczny pt. „Budujemy fontannę w Korzkwi – jak według Ciebie powinna wyglądać?”
2014-05-16

Korzkiew, 5. maja 2014r.

Szanowni Państwo,

W tym roku organizujemy  trzecią edycję Pikniku Rodzinnego dnia 1 czerwca 2014 roku. Impreza będzie odbywać się pod Patronatem Wójta Gminy Zielonki Pana Bogusława Króla.

Jesteśmy stowarzyszeniem działającym od czterech lat w północnej części gminy Zielonki. Naszą misją jest podejmowanie działań mających na celu integrację i aktywizację mieszkańców, rozwijanie twórczości
i kreatywności dzieci i młodzieży.

Cała impreza odbywa się pod hasłem „PIĘKNA KRAINA W TALENTY BOGATA” – aby kontynuując naszą misję integracji społeczności lokalnej, zaprezentować osoby z naszego otoczenia, które mają szczególne zainteresowania i chcieliby się nimi podzielić z publicznością.

Jednocześnie chcemy zaprosić dzieci z klas 1-3 szkół podstawowych do konkursu plastycznego, którego tematem jest przedstawienie swojej wizji fontanny w Korzkwi: „Budujemy fontannę w Korzkwi – jak według Ciebie powinna wyglądać?”. Prace prosimy dostarczyć na plebanię w Korzkwi do dnia 28.maja br. Format prac A4 lub A3. Technika wykonania pracy dowolna.

Finał konkursu – wręczenie nagród (główna nagroda to nowoczesny smartphone) i dyplomów odbędzie się podczas pikniku, na scenie głównej o godzinie 14.00. Prosimy o wcześniejsze przybycie, abyśmy mogli sprawnie przeprowadzić ceremonię uhonorowania dzieci. Każde dziecko otrzyma coś miłego. Nagroda główna to nowoczesny smartfon (telefon komórkowy). Wyróżnienia to słuchawki bluetooth.

Warunkiem otrzymania nagrody jest pojawienie się na pikniku
i osobiste odebranie nagrody przez dziecko.

Każda praca plastyczna powinna zawierać dane:

• Imię i nazwisko dziecka
  • Nazwa szkoły i klasy